Molly Jo

Molly Jo är mode för kvinnor som ber om klassiska go-to-town kläder med en trendig twist.

Klädmärket syftar till att kvinnliga kvinnan, som kräver mode för festliga tillfällen. Termen är klassiska men med en sval och elegant kant.

Det är för den kvinna som söker läckra modeplagg för olika tillfällen. Hon föredrar en feminin look att hon kan styla och ge en personlig twist.

Dessutom prioriterar hon att kläder bör både betona hennes vackra former och känns bekväm att bära.

Molly Jo kvinna lever en utåtriktad och socialt liv och har ett stort behov av feminina klänningar och trendigt mode för olika festliga tillfällen. Hon föredrar mode som har udda inslag, feminint snitt och stilrena, men hon kan stil, så termen har en unik twist.

Klädmärket levererar vackra mode som följer aktuella trender. Molly Jo uttryckligen kollektioner, vilket innebär att kläderna tillverkas strax efter att de är utformade – så du kommer alltid att hitta några av de mest aktuella säsongen och trendiga stilar i modemärke kollektioner.

Kollektionerna hittar både feminina klänningar, cocktail klänningar, klänningar för alla årstider, den lilla svarta klänningen, byxor för kvinnor, korta jackor och andra trendigt mode för kvinnor. Du hittar också ett litet urval av plus size damkläder, som vissa stilar finns upp till storlek 52:

I Molly Jos samlingar finns en tydlig inriktning på bearbetning och finish – konstruktionen alltid klar. När du köper en stil från Molly Jo, du alltså garanteras en hög kvalitet och en bra passform. Det är mode, kan du vara säker och vara på modet.

Det är på modet mode till festen älskande kvinna, som kräver feminint mode med en kant.

Visar alla 2 resultat