Salming

Visar alla 8 resultat

Salming Underkläder grundades 1991. Inspirationen hämtas ur de kärnvärden som oömma legend Börje Salming står för: naturlig, aktiv, orädd och äkta.

Funktionell design och perfekt passform och komfort för en aktiv livsstil.

Varumärket vill visa samma unika viljestyrka, progressivitet, att alltid ligga i framkant och att aldrig ge sig.  på samma sätt som Börje  gjorde under sina 17 år i NHL.

Kollektionen som tas fram i Borås, består av bad- och underkläder och är indelad i sport, mode och bas. Det finns ett brett utbud av kalsonger, sockar, sport-BH, trosor och badkläder.

Salming blev en symbol för kraften i norrländska kulturen och mystik. När han sammanfattade sin karriär 1992, vid en ålder av 41, han gjorde flest poäng i det svenska landslaget och mest  av alla försvarsspelare i alla länder spelar. 1996, som den första svenska spelare, fick Salming inletts i Hockey Hall of Fame. En lång resa kom till stängningen; från Lappland till Hockey Hall of Fame huvudkontor i Toronto. Från de små bakgård isbanor i Kiruna, till den största arenan i världen för en hockeyspelare …