Tamaris

Tamaris receptet för framgång är lika enkel som genial. Och varaktig kärlek av produkten som symboliserar mode förväntningar på kvalitet medvetna,

kostnadsmedvetna kvinna som ser en helt inte bara som en livsstil etikett, men som också värderar det som en personlig löfte om prestanda.
Huruvida en extravagant måste ha direkt från catwalken, en avslappnad sneaker eller en modern ta på en klassisk – Europas nr. 1 skomärke är en all-time favorit på asfalterade banor. För den moderna kvinnan – påverkas mer än någonsin av livsstils utvecklingen. Tamaris varumärket står för kvalitet i kombination med design, zeitgeist och emotionalitet. Alltid ett steg före: Varje säsong skapar etiketten en skiftande värld av skor bara väntar på att upptäckas av trendmedvetna kvinnor. För den moderna kvinnan är kollektionen en exceptionell val av stilar med precis rätt sko för varje tillfälle. Denna unika positionering på marknaden innebär nu att varannan kvinna i Tyskland äger minst ett par Tamaris skor. Med varumärkeskännedom på över 70%, har Europas mest kända sko etikett bli flaggskeppet i sektorn.

Visar alla 28 resultat