Tuxer

Tuxer

Företaget grundades 1951 av Georg Greiffi som import- och exporthandeln. Det var inte förrän efter ett ägarbyte på 1990-talet som verksamheten bytte riktning mot kläder och konfektion. Inspirerad av Tyrolen och Tuxertal med den imponerande bergskedjan och glaciären Hintertux började varumärket Tuxer snart att ta form.

I dag producerar de kläder för den aktiva familjen som ska fungera för alla sorters väder och aktiviteter. Deras vision är att vara Nordens ledande leverantör av prisvärda, snygga och funktionella kvalitetskläder. Den primära målgrupp är barnfamiljer, men  produkterna är utvecklade för att tilltala alla typer av
människor som vill leva ett aktivt liv utomhus.

Deras långa erfarenhet i branschen gör att de kommit till insikt om att  faktiskt inte vet bäst själva, utan känner ödmjukhet inför det faktum att konsumenten är den främsta experten vars behov och efterfrågan driver oss framåt. Tack vare den konstruktiva dialog de för med  omgivningen, både med leverantörer och barnfamiljer, skapar dem en trygghet och försäkran om att leverera kollektioner med god kvalité år efter år.

Visar alla 2 resultat

  • Platshållare Tuxer

    Tuxer Skinnhandskar Tina

    399 kr
  • Tuxer Canyon Byxor Svart Tuxer

    Tuxer Canyon Byxor Svart

    499 kr